ACUM: Grav accident rutier. Doi tineri răniți, unul dintre ei e resuscitat la fața locului

ACUM: Grav accident rutier. Doi tineri răniți, unul dintre ei e resuscitat la fața locului

Un grav accident rutier s-a produs, vineri dimineață, în localitatea Aurel Vlaicu din comuna Avrămeni. Două persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind resuscitată la fața locului, la ora scrierii prezentei.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 8:30. Conform echipajului de poliție direcționat spre locul accidentului, doi tineri, aflați într-un autoturism, se deplasau pe Drumul Național 29 dinspre Săveni înspre Manoleasa. Într-o curba la dreapta, conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Mașina a intrat in coliziune cu un stâlp, apoi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în curtea unei locuințe.

Atât șoferul, cât și pasagerul, de 22 de ani, ambii din orașul Săveni, au fost răniți. Unul dintre ei a rămas captiv între fiarele contorsionate ale autoturismului.

La fata locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, cu o autospecială cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

„La sosirea forțelor de intervenție, una dintre victime era scoasă din autoturism, fiind preluată de echipajul SAJ. A doua victimă a fost descarcerată de către pompieri, iar acum se aplica manevre de resuscitare”, a spus Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.



 

 

Spune-ne opinia ta