Polițist grav rănit în Botoșani, după ce a fost lovit de o mașină în timpul programului!

Tânărul de 24 de ani a fost preluat și transportat la spital.

Polițist grav rănit în Botoșani, după ce a fost lovit de o mașină în timpul programului!

Vineri, în jurul orei 19:20, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un polițist, de 24 de ani, din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, a fost lovit accidental de o mașină în timp ce se afla pe partea carosabilă.

Polițistul executa activități specifice de circulație rutieră și în momentul în care a efectuat semnal de oprire unui autoturism, acesta a redus viteză pentru a opri, iar din spate, pe același sens de deplasare, s-a angajat în depășire un alt auto care l-a acroșat pe agent.

Polițistul purta uniformă cu elemente reflectorizante, specifică Poliției rutiere. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. 

În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
74

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
44

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
531

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...