Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

Un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, în județul Suceava, șase persoane fiind implicate în accident.

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase persoane, toate adulte, și care sunt conștiente și cooperante.

Potrivit sursei citate, cinci dintre cele șase persoane implicate necesită îngrijiri medicale.

Toate cele cinci victime, cu diferite traumatisme, dar conștiente și cooperante, au fost transportate la spital (două la Compartimentul de Primiri Urgențe Gura Humorului și trei la Compartimentul de Primiri Urgențe Câmpulung Moldovenesc).

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 17 Suceava-Vatra Dornei, în zona localității Prisaca Dornei, un microbuz înmatriculat în Ucraina, în care se aflau șase persoane, s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând ambele sensuri de mers. Potrivit primelor informații, cinci persoane au suferit leziuni, sunt conștiente și evaluate medical.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
50

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
203

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
77

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...