Mașină lovită de trenul Dorohoi – Iași: O tânără de 19 ani grav rănită, la spital a ajuns și o fată de 16 ani!

Mașina era condusă de un șofer în vârstă de 23 de ani. O tânără de 19 ani a fost preluată de echipajul TIM Smurd, la spital a ajuns și o adolescentă de 16 ani.

Mașină lovită de trenul Dorohoi – Iași: O tânără de 19 ani grav rănită, la spital a ajuns și o fată de 16 ani!

Duminică seara, pompierii militari au fost solicitați să intervină în comuna Albești, în urma unui apel primit prin 112, care anunța producerea unui accident feroviar în apropierea haltei Zlătunoaia, în care a fost implicat trenul Dorohoi - Iași și un autoturism.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

În autoturism se aflau trei persoane. În urma evaluării la fața locului, două dintre victime au fost preluate pentru a fi transportate la spital (o adolescentă de 16 ani și o tânără de 19 ani).

Din cauza rănilor suferite, pentru tânăra de 19 ani a fost solicitat în întâmpinare echipajul de Terapie Intensiva Mobila SMURD.

Șoferul, un tânăr de 23 de ani, a refuzat transportul la spital.

După evaluarea celor 47 de persoane aflate în tren (45 călători, 1 mecanic conductor și șeful de tren), s-a constatat ca niciuna nu a avut de suferit în urma impactului.

Pompierii au intervenit și pentru a preveni pericolul izbucnirii unui incendiu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
77

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
44

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
539

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...