Pericol de explozie înlăturat de pompierii din Săveni! 11 butelii scoase dintr-o casă în flăcări!
INCENDIU!

Pericol de explozie înlăturat de pompierii din Săveni, după ce dintr-o locuință cuprinsă de flăcări au fost scoase 11 butelii.
Pericol de explozie înlăturat de pompierii din Săveni! 11 butelii scoase dintr-o casă în flăcări!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

S-a întâmplat astăzi, la Avrămeni. Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puțin după ora 12.00.
 
La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, cu o autospecială cu apă și spumă. Ajunși la locul intervenției, pompierii au constat că ardeau o bucătărie de vară și o parte din acoperișul casei de care era lipită
anexa, existând pericolul de propagare a flăcărilor la bunurile din interiorul locuinței, dar și la celelalte construcții din gospodărie.
 
Cele 11 butelii au fost scoase din bucătăria unde s-a produs incendiul. Intervenția a durat mai bine de o oră și a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate în anexă.
 
Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 20.000 de lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 100.000 de lei. Cel mai probabil, incendiul s-a produs ca urmare a unui scurtcircuit electric.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
40

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
42

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
297

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...