Botoșănean dat în urmărire, capturat în timp ce încerca să treacă frontiera!

Un tânăr din județul Botoșani, căutat de autorități pentru a fi băgat la închisoare, a fost prins în timp ce încerca să iasă din țară.

Botoșănean dat în urmărire, capturat în timp ce încerca să treacă frontiera!

Luni, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei cetățeanul român Costel A., în vârstă de 23 de ani, din județul Botoșani.

În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autoritățile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani.

Botoșăneanul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
24

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
69

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
48

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....