Percheziții la locuința unui botoșănean, după o postare pe Facebook! (Foto)

Tânărul de 29 de ani a postat pe contul personal de Facebook o fotografie care le-a atras atenția polițiștilor botoșăneni.

"Întotdeauna antrenează-te să fii mai bun decât ieri", acesta este mesajul postat pe o rețea de socializare care le-a atras atenția polițiștilor, întrucât era însoțit de o fotografie în care un bărbat arma un pistol.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea persoanei care a făcut postarea, fiind vorba despre un tânăr de 29 de ani, din orașul Flămânzi, care nu este deținător legal de arme.

La data de 28 august a.c., a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința tânărului, prilej cu care a fost identificată o armă calibru 4,5 mm și muniție aferentă, constând în bile metalice.



Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și  contrabandă calificată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...