Dornic de o aventură pe două roți în parc, a ajuns la Urgențe!

Minorul a încercat să coboare de pe movilița din Parcul Mihai Eminescu, pe bicicletă, însă a sfârșit prin a se accidenta, adolescentul fiind ulterior transportat la spital.

Miercuri, în jurul orei 16.20, ca urmare a unei sesizări telefonice primită prin intermediul ofițerului de serviciu, cu privire la accidentarea unui tânăr în Parcul Mihai Eminescu, o patrulă a Poliției Locale s-a deplasat în zona indicată, la foișorul dinspre strada Vârnav. 

La fața locului, polițiștii locali au constatat că deja ajunsese o ambulanță care a acordat primele îngrijiri tânărului accidentat, acesta fiind transportat la U.P.U.

Din verificările efectuate a rezultat că minorul a încercat să parcurgă cu bicicleta movilița din parc, coborând de la foișor pe spațiul verde, ceea ce a condus la accidentarea sa, prin căderea de pe bicicletă.

Polițiștii locali au anunțat familia cu privire la cele întâmplate, fiind îndrumați către unitatea spitalicească. În același timp a fost sesizată și Poliția municipiului Botoșani, fiind puse la dispoziție informațiile obținute de către polițiștii locali din discuțiile avute cu martorii oculari. 

Polițiștii locali atrag atenția că este interzisă circulația tuturor vehiculelor, a bicicletelor, scuterelor, mopedelor uşoare sau asimilate acestora în parcurile şi pe spaţiile verzi din municipiu, pe trotuarele aferente străzilor, pe pietonale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...