Încă un accident grav în Suceava: Nouă persoane au ajuns la spital în această dimineață! (Foto, Video)

În evenimentul rutier au fost implicate nouă persoane, printre care și 5 minori. Două dintre persoane, o femeie și un copil, au rămas încarcerate.

Un accident rutier soldat cu nouă victime s-a produs, joi dimineaţă, pe drumul european E 85, pe raza localităţii Drăguşeni, județul Suceava, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit sursei citate, în eveniment au fost implicate două autoturisme în care se aflau nouă persoane, printre care şi cinci minori.

Printre cei implicaţi se numără o femeie şi un copil care au rămas blocati în maşinile avariate.

”La locul incidentului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de intervenţie pentru multiple victime, alături de şapte echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. Toate cele nouă persoane implicate în eveniment, fiind conştiente şi cooperante, au necesitat asistenţă medicală. Pompierii au reuşit să scoată cele două victime captive şi le-au predate personalului medical”, au explicat oficialii ISU.

După acordarea primelor îngrijiri, cele nouă persoane implicate au fost duse la spital pentru investigaţii suplimentare şi pentru tratament specializat.

Accidentul de la Drăgușeni vine la doar trei zile după ce, tot în județul Suceava, doi oameni au murit și alți opt au fost răniți în urma unui eveniment rutier grav.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...