Laptop uitat pe o bancă, găsit de jandarmi

Un laptop uitat pe o bancă va fi restituit proprietarului de jandarmii aflați în serviciu la Palatul de Justiție din municipiul Botoșani.

Laptop uitat pe o bancă, găsit de jandarmi

Obiectul în cauză a fost găsit în această după-amiază de un lucrător al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani aflat în dispozitivul de pază și protecție instituțională, care a sesizat absența posesorului, laptopul fiind scos din geanta în care era transportat și așezat deasupra acesteia pe o bancă.

Datorită lipsei unor indicii care ar fi putut conduce la depistarea proprietarului, jandarmul a vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în interiorul obiectivului păzit și l-a identificat în persoana unui bărbat pe care îl cunoștea.

Acesta a fost sunat și va ridica laptopul de la jandarmi în momentul în care se va întoarce, în momentul apelării fiind plecat din localitate.

Supravegherea interiorului obiectivului este una din atribuțiile jandarmilor, care pot sesiza astfel prezența unor eventuale pachete ce pot ridica suspiciuni sau a unor bunuri uitate de proprietari, nefiind prima dată când jandarmii botoșăneni restituie portofele cu acte și sume de bani sau altfel de bunuri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
9

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
15

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
21

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...