Inundații, acoperiș smuls de vânt și arbori doborâți de furtună

Inundații, acoperiș smuls de vânt și arbori doborâți de furtună

Pompierii au fost solicitați să intervină, miercuri după-amiază, în situații de urgență cauzate de furtună, pe fondul avertizării de tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică.

În municipiul Botoșani, o coală de azbest a fost desprinsă de vânt din acoperișul unui bloc și putea să cadă peste trecători, iar o gospodărie de pe strada Grigore Antipa a fost inundată. Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Bălușeni a intervenit pentru înlăturarea unui arbore căzut pe un drum din Zăicești.

Potrivit datelor furnizate de Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani, la Leorda s-au înregistrat 25, 5 l/mp, iar la acumularea Cămătărești – Botoșani 27,1 l/mp.

Codul portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată și intensificări ale vântului este valabil până joi, la ora 12:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Mesajul dur al unui licean care susține greva profesorilor: „Au un cuprins mai mare de studiat pentru titularizare decât au citit unii parlamentari în toată viața lor”

Duminică, 4 Iunie 2023
867

Un elev al Colegiului Economic „Octav Onicescu” din Botoșani a transmis, în prag de absolvire, un mesaj de susținere a grevei profesorilor, din recunoștință față de cadrele di...

Guvernul va adopta joi, prin OUG, creşterea salariilor personalul didactic cu 1.000 de lei brut

Miercuri, 31 Mai 2023
658

Guvernul va adopta joi, prin ordonanţă de urgenţă, creşterea salariilor prevăzute în legea 153/2017 cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic, reprezentând un avans din cre...

Casă distrusă de flăcări în urma unui scurtcircuit (fotogalerie)

Miercuri, 31 Mai 2023
617

O casă din satul Draxini a luat foc, miercuri după-amiază, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului din Botoșani, cu dou...