Acoperișul unei clădiri din Botoșani a fost cuprins de flăcări

Acoperișul unei clădiri din Botoșani a fost cuprins de flăcări

Pompierii au fost solicitați, miercuri după-amiază, să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișul unei clădiri din municipiul Botoșani, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU).

Potrivit acestora, se acționează cu două autospeciale cu apă și spumă, dar și cu autoplatforma de lucru la înălțime. La fața locului a fost direcționat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„Incendiul a fost anunțat puțin după ora 15:00. Când au ajuns la locul intervenție, pompierii au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, cu degajări mari de fum. În momentul izbucnirii incendiului nu era nimeni în clădire”, au precizat sursele citate.

Potrivit salvatorilor botoșăneni, incendiul a fost lichidat la aproximativ două ore de la anunțarea acestuia. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit. A ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 170 metri pătrați și s-au degradat cinci camere de la etaj.

De altfel, au fost salvate de pompieri alte șapte camere de la parterul clădirii.

 

Spune-ne opinia ta