Incredibil ce au descoperit procurorii despre botoșăneanul care a ajuns la spital cu un cuțit înfipt în spate!

Incredibil ce au descoperit procurorii despre botoșăneanul care a ajuns la spital cu un cuțit înfipt în spate!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunţat trimiterea în judecată a unei femei din Arbore care şi-a înjunghiat concubinul în luna iunie a acestui an, bărbatul, din județul Botoșani, ajungând la Spitalul Judeţean Suceava cu un cuţit înfipt în spate şi fiind operat pentru a-i putea fi extrasă lama înfiptă adânc.

Fapta a fost încadrată la infracţiunea de violenţă în familie, cu referire la tentativă de omor, femeia, Luminiţa Covaci, aflându-se acum după gratii, arestată preventiv.

După cercetări mai amănunţite, procurorii au aflat că în urmă cu 13 ani bărbatul înjunghiat acum a comis un omor, victimă fiind un tânăr din Suceviţa la care concubina se mutase. Inclusiv concubina a fost agresată atunci, bărbatul declarând în faţa anchetatorilor ulterior că îi părea rău că nu a ucis-o pe ea.

Luminiţa Covaci, în vârstă de 45 de ani, din Clit - Arbore, femeia trimisă acum în judecată pentru tentativă de omor, se află în relaţii de concubinaj cu Neculai Feghiu, acum în vârstă de 53 de ani, din comuna Avrămeni, judeţul Botoşani, dar domiciliat fără forme legale la Arbore, din anul 1989. Cei doi nu au fost căsătoriţi niciodată, dar au împreună trei copii.

Procurorii au arătat în rechizitoriul de trimitere în judecată că în cursul anului 2003 femeia, care era deja mamă a trei copii, a plecat din casa în care locuia cu Feghiu şi s-a mutat la Suceviţa, la un alt bărbat cu care începuse o relaţie. Pe 20 martie 2004, Neculai Feghiu s-a dus la Suceviţa după „femeia sa”, având asupra lui un cuţit. Bărbatul a intrat în casă şi l-a înjunghiat în inimă pe iubitul concubinei sale.

Bărbatul din Suceviţa, Viorel Ioan Cazac, în vârstă de 25 de ani, a pus mâna pe un topor, însă nu a mai apucat să-l folosească, fiind înjunghiat în inimă de Neculai Feghiu. Drept pedeapsă, bărbatul i-a tăiat atunci femeii părul cu cuţitul, declarând ulterior în faţa anchetatorilor că îi pare rău că nu a ucis-o pe ea, în locul bărbatului. Neculai Feghiu a fost prins imediat de poliţişti şi trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru omor calificat şi violare de domiciliu. El a rămas după gratii, în baza condamnării pe care a primit-o, până la finele anului 2009, când a fost eliberat condiţionat. Citeste mai mult pe Monitorul de Suceava...
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...