INCREDIBIL! Casă distrusă de incendiu la Mihălășeni: mașina pompierilor împotmolită pe un drum IMPRACTICABIL! FOTO, VIDEO
INCENDIU!

Neputință și disperare! Un bătrân a fost nevoit să privească cu lacrimi în ochi flăcările care îi distrug agoniseala de o viață, deși pompierii se aflau la 200 de metri!

INCREDIBIL! Casă distrusă de incendiu la Mihălășeni: mașina pompierilor împotmolită pe un drum IMPRACTICABIL! FOTO, VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, marti seara, in localitatea Slobozia, comuna Mihalaseni, la o casa a unui batran in varsta de 81 de ani.

Proprietarul se afla afara, impreuna cu fiul sau, iar cand a vazut flacarile a sunat la 112, spre locul solicitarii plecand trei autospeciale de pompieri de la Trusesti, Stefanesti si Saveni, precum si Grupa Operativa de la Botosani si Serviciul de Voluntari din comuna.

Cu toate ca salvatorii au intervenit cu multe autospeciale, casa a ars in totalitate si asta pentru ca pompierii nu au putut ajunge la timp pana la locuinta, pentru ca drumul pana la casa este impracticabil, plin cu apa si noroi.

"A luat foc casa bunicilor mei si nu au reusit sa ajunga cu masinile pana aproape de casa, pentru ca drumul nu a fost in asa fel incat sa poata trece cu autoutilitarele. Au cuplat pompierii vreo patru furtunuri prin gradini pe la oameni ca sa poata sa stinga focul, insa pana au ajuns la casa a ars toata. Abia acum au trimis cei de la primarie un buldoexcavator ca sa indrepte drumul. Nu este normal asa ceva, pentru ca daca se mai intampla si la altcineva moare lumea in casa", ne-a declarat Eduard, nepotul batranului de 81 de ani.

Pompierii au incercat sa ajunga cat mai aproape de locuinta insa masinile au ramas blocate in noroi. Acestia au intins linii de furtun pana la incendiu.

"Interventia a fost ingreunata de drumul greu acceseibil, pompierii fiind nevoiti sa intinda linii de furtun pe o distanta de peste 200 de m", a declarat Dorina Lupu, purtator de cuvant al ISU Botosani.

Viceprimarul comunei Mihalaseni, Ilie Hritcu, a precizat pentru Stiri.Botosani.ro ca pe strada respectiva este o problema din cauza apei care izvoraste mai mereu. Acesta a spus ca a trimis un buldoexcavator care a tras autospecialele pompierilor pana langa casa, din pacate, insa, mult prea tarziu pentru a mai salva ceva din locuinta.

"Acolo este mlastina. Noi am pus piatra in luna noiembrie, dar e mlastina si acum dupa ce s-a topit zapada s-a adunat mai multa apa. Am trimis buldoexavatorul acolo si a tras masinile de pompieri pana langa casa, dupa ce s-a blocat prima masina. Nu stiu ce putem face... poate un proiect cu tuburi de scurgere, chiar nu stiu acum", a spus Ilie Hritcu.

Interventia pompierilor a fost ingreunata si de starea proasta a drumului judetean Dangeni - Mihalaseni, aspru criticat de cetatenii din comunele Dangeni si Mihalaseni.














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
67

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
744

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
125

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...