Grav accident pe Bulevardul Eminescu. Doi bărbați au fost răniți (video)

Un grav accident rutier s-a petrecut, vineri seară, pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani. Două autoturisme au intrat în coliziune, în urma impactului fiind răniți unul dintre șoferi și un pieton aflat pe trotuar, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit acesteia, un bărbat de 51 de ani, în timp ce conducea auto pe strada Mihail Kogălniceanu, ajuns în intersecția cu Bulevardul, nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea" și a pătruns în intersecție, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circulă regulamentar dinspre stradă Marchian înspre stradă Nicolae Iorga.

„Unul dintre autoturisme a fost proiectat le trotuar unde a acroșat un bărbat de 78 de ani, care se deplasa în calitate de pieton”, a precizat Nenișcu.

Bărbatul de 51 de ani și pietonul au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatele celor doi conducători auto au fost negative. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a adăugat reprezentanta IPJ Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta