Desfășurare de forțe la Albești pentru găsirea ucigașului Mariei, fetița de 8 ani. Cine este principalul suspect! (Foto, Video)

Maria a fost găsită pe jumătate dezbrăcată, la câteva ore de la dispariţie. De la miezul nopții, au demarat operațiunile de căutare a principalului suspect, care pare să fie chiar către unchiul copilei.

Desfășurare de forțe la Albești pentru găsirea ucigașului Mariei, fetița de 8 ani. Cine este principalul suspect! (Foto, Video)

Maria, o fetiţă de doar opt ani din comuna Albești, județul Botoșani, a fost găsită moartă la câteva ore după ce a fost dată dispărută. Viaţa copilei ar fi fost curmată brusc chiar de către unchiul ei, la care fetița fusese în vizită.

Trupul fetei a fost găsit într-o lizieră de salcâmi, la marginea satului Jijia, comuna Albeşti, Botoșani. Poliţiştii îl caută acum pe criminal.

Maria a plecat ieri la unchiul său, care locuia în apropiere. Cum nu a mai ajuns acasă, părinţii au devenit îngrijoraţi şi au anunţat poliţiştii. Au început căutările care s-au prelungit până spre miezul nopţii. Într-un final, cel mai sumbru scenariu s-a adeverit.

Copila cu zâmbet timid a fost găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Era pe jumătate dezbrăcată cu urme de sânge. Se crede că micuţa a fost violată de cel care avea să îi devină călău. De bărbat, nimeni nu ştie nimic, potrivit Observatornews.

Poliţiştii au făcut filtre pe o rază de 40 de km distanță. Oamenii legii îi opresc pe şoferi şi le arată poze cu bărbatul. La căutări participă şi un elicopter. Principalul suspect se numeşte Petrică Hlibac şi ar fi plecat pe jumătate dezbrăcat, scrie sursa citată. Din primele informaţii, acesta nu ar purta pantaloni.

„Sunt desfășurate activități specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forțe de ordine, polițiștii, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră. Beneficem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava și a polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Suceava. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, informează Poliția Botoșani.

Citește și TRAGEDIE: Copila de 8 ani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi!





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Regula pe care trebuie să o respecte toți șoferii! Amenzile pot ajunge la 3.000 de lei!

astăzi, 12:27
84

Puțini sunt cei care cunosc această prevedere importantă din Codul Rutier.Potrivit Regulamentului Circulației Rutiere, șoferii trebuie să acorde mare atenție pietonilor. Atunci când p...

Într-o comună din Botoșani se caută brutari, cofetari și patiseri, salariile depășesc 5.000 de lei! – LISTA locurilor de muncă vacante

astăzi, 12:05
338

O firmă din Iași angajează pentru un punct de lucru din Hlipiceni, județul Botoșani, brutari, cofetari și patiseri, salariile anunțate fiind de peste 5.000 de lei.Se solicită studii medii,...

Fost polițist de frontieră obligat să muncească 60 de zile, pe gratis, după ce a amenințat un polițist botoșănean și i-a rupt epoleții!

astăzi, 11:42
465

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat pe inculpatul Petru T., fără antecedente penale, la un an și zece luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, refu...