TRAGEDIE: Copila de 8 ani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi!

Peste 100 de polițiștii, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră îl caută pe autorul crimei. În ajutor au venit jandarmii din Suceava și lucrători ai Biroului de Operațiuni Speciale Suceava.

TRAGEDIE: Copila de 8 ani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi!

Maria, fetița de 8 ani dispărută vineri seara, a fost găsită în cursul nopții, decedată.

Fetița se afla la marginea localității de domiciliu, satul Jijia, comuna Albești, într-o lizieră de salcâmi. Din primele informații, copila a fost găsită dezbrăcată.

”Sunt desfășurate activități specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forțe de ordine, polițiștii, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră”, au transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

Polițiștii beneficiază, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava și a Biroului de Operațiuni Speciale Suceava.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Amintim că Chică Roșa Maria Silvia a dispărut vineri seara, în jurul orei 20:00. Fetița a părăsit domiciliul pentru a se deplasa la o rudă, care locuiește in apropiere, însă de atunci nimeni nu a mai văzut-o.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie pe un drum național din Botoșani: Un bărbat a murit, iar două femei au ajuns la spital! (foto)

Duminică, 16 Iunie 2024
4015

Un bărbat a murit, iar două femei au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, duminică seară, pe DN 29, între localitățile Baisa și Vlădeni. În eveniment a...

Luni începe examenul de Bacalaureat cu probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale!

Duminică, 16 Iunie 2024
167

Probele de evaluare a competențelor din cadrul primei sesiuni (iunie – iulie) a examenului național de bacalaureat 2024 sunt programate în intervalul 17 - 27 iunie.Probele se vor desfășura ...

România - Ucraina, primul meci al naționalei tricolore la EURO 2024

Duminică, 16 Iunie 2024
102

România - Ucraina se joacă la München, luni, de la ora 16:00.Nicușor Bancu, fundașul lateral al U Craiova în SuperLiga României și fundașul stânga al naționalei, d...