Bărbatul care a omorât-o pe Maria a fost prins, după ce a revenit la locul faptei!

Maria, fetiţă de doar opt ani, a fost găsită moartă la câteva ore după ce a fost dată dispărută. Viaţa copilei a fost curmată brusc chiar de unchiul ei, la care fusese în vizită.

Bărbatul care a omorât-o pe Maria a fost prins, după ce a revenit la locul faptei!

   Foto: Observator

Trupul fetei a fost găsit într-o lizieră de salcâmi, la marginea satului Jijia, comuna Albeşti, Botoșani. Principalul suspect a fost prins după o mobilizare de forţe.

Maria a plecat vineri seara la unchiul său, care locuia în apropiere. Cum nu a mai ajuns acasă, părinţii au devenit îngrijoraţi şi au anunţat poliţiştii. Au început căutările care s-au prelungit până spre miezul nopţii. Într-un final, cel mai sumbru scenariu s-a adeverit: Fetița a fost găsită moartă într-o lizieră de salcâmi.

Potrivit martorilor, copila era pe jumătate dezbrăcată cu urme de sânge. Primele indicii, potrivit Observator, au arătat că micuţa a fost violată chiar de către unchiul său.

Poliţiştii au făcut filtre pe o rază de 40 de km distanță, în ajutor fiind adus și un elicopter. De asemenea, au fost chemate și ajutoare din Suceava.

După ore de căutări, principalul suspect a fost prins. Din primele informații, bărbatul se ascunsese în pădure și a fost observat de polițiști, care au dat imediat alarma, fiind folosit și avertisment cu armele din dotare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești bune: Județul Botoșani are încă un tezaur uman viu!

Joi, 20 Iunie 2024
196

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) din Botoșani vine cu vești bune pentru județul Botoșani: încă un tezaur uman viu se alătură „port...

Comercianții din piețe vor fi obligați să accepte și plata cu cardul, ce amenzi riscă în caz contrar!

Joi, 20 Iunie 2024
152

Din 16 iunie, firmele, PFA-urile și întreprinderile individuale sunt nevoite să ofere clienților posibilitatea de a plăti online pentru bunurile și serviciile achiziționate.Prin aceast...

Bătaie de pomină pe terasa unui bar din Botoșani, victima a plecat fără bani și bătută!

Joi, 20 Iunie 2024
1408

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani - Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui t&acir...