Bărbatul care a omorât-o pe Maria a fost prins, după ce a revenit la locul faptei!

Maria, fetiţă de doar opt ani, a fost găsită moartă la câteva ore după ce a fost dată dispărută. Viaţa copilei a fost curmată brusc chiar de unchiul ei, la care fusese în vizită.

Bărbatul care a omorât-o pe Maria a fost prins, după ce a revenit la locul faptei!

   Foto: Observator

Trupul fetei a fost găsit într-o lizieră de salcâmi, la marginea satului Jijia, comuna Albeşti, Botoșani. Principalul suspect a fost prins după o mobilizare de forţe.

Maria a plecat vineri seara la unchiul său, care locuia în apropiere. Cum nu a mai ajuns acasă, părinţii au devenit îngrijoraţi şi au anunţat poliţiştii. Au început căutările care s-au prelungit până spre miezul nopţii. Într-un final, cel mai sumbru scenariu s-a adeverit: Fetița a fost găsită moartă într-o lizieră de salcâmi.

Potrivit martorilor, copila era pe jumătate dezbrăcată cu urme de sânge. Primele indicii, potrivit Observator, au arătat că micuţa a fost violată chiar de către unchiul său.

Poliţiştii au făcut filtre pe o rază de 40 de km distanță, în ajutor fiind adus și un elicopter. De asemenea, au fost chemate și ajutoare din Suceava.

După ore de căutări, principalul suspect a fost prins. Din primele informații, bărbatul se ascunsese în pădure și a fost observat de polițiști, care au dat imediat alarma, fiind folosit și avertisment cu armele din dotare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

23 iunie: Ograda cu ii și sânziene la Complexul Muzeal Botoșani!

astăzi, 13:43
2

Duminică, 23 iunie 2024, începând cu ora 16:00, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, instituție publică de cultură, aflată în su...

Depistat la volan în miez de noapte, băut și fără permis de conducere!

astăzi, 13:13
58

În data de 15 iunie a.c., în jurul orei 23.35, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului P...

Regula pe care trebuie să o respecte toți șoferii! Amenzile pot ajunge la 3.000 de lei!

astăzi, 12:27
192

Puțini sunt cei care cunosc această prevedere importantă din Codul Rutier.Potrivit Regulamentului Circulației Rutiere, șoferii trebuie să acorde mare atenție pietonilor. Atunci când p...