Bărbatul care a omorât-o pe Maria a fost prins, după ce a revenit la locul faptei!

Maria, fetiţă de doar opt ani, a fost găsită moartă la câteva ore după ce a fost dată dispărută. Viaţa copilei a fost curmată brusc chiar de unchiul ei, la care fusese în vizită.

Bărbatul care a omorât-o pe Maria a fost prins, după ce a revenit la locul faptei!

   Foto: Observator

Trupul fetei a fost găsit într-o lizieră de salcâmi, la marginea satului Jijia, comuna Albeşti, Botoșani. Principalul suspect a fost prins după o mobilizare de forţe.

Maria a plecat vineri seara la unchiul său, care locuia în apropiere. Cum nu a mai ajuns acasă, părinţii au devenit îngrijoraţi şi au anunţat poliţiştii. Au început căutările care s-au prelungit până spre miezul nopţii. Într-un final, cel mai sumbru scenariu s-a adeverit: Fetița a fost găsită moartă într-o lizieră de salcâmi.

Potrivit martorilor, copila era pe jumătate dezbrăcată cu urme de sânge. Primele indicii, potrivit Observator, au arătat că micuţa a fost violată chiar de către unchiul său.

Poliţiştii au făcut filtre pe o rază de 40 de km distanță, în ajutor fiind adus și un elicopter. De asemenea, au fost chemate și ajutoare din Suceava.

După ore de căutări, principalul suspect a fost prins. Din primele informații, bărbatul se ascunsese în pădure și a fost observat de polițiști, care au dat imediat alarma, fiind folosit și avertisment cu armele din dotare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

25.000 de euro pentru o îmbrățișare. Operația care îi va permite unei tinere mame să-și țină bebelușul în brațe

astăzi, 13:37
30

În lipsa unei operații, scolioza descoperită la o vârstă atât de fragedă i-a afectat întreaga copilărie și adolescență. Vorbim de o luptă pentru supraviețuire care du...

Cum se folosesc moldovenii de peste Prut de ”Marea Nordului” pentru a atrage turiștii din România! (Foto)

astăzi, 12:42
157

Mândria Botoșanilor, plaja de la Stânca mizează prea mult pe ”farmecul” natural al zonei, investițiile demne de secolul în care trăim fiind în continuare aștep...

Botoșănean reținut după ce a pipăit o fată pe stradă!

astăzi, 11:41
235

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 34 de ani, din municipiu...