Cupluri premiate de municipalitate pentru longevitate. "Vă respectăm și ținem foarte mult la dumneavoastră" - FOTO

Cupluri premiate de municipalitate pentru longevitate. "Vă respectăm și ținem foarte mult la dumneavoastră" - FOTO

Tradiția premierii cuplurilor din municipiul Botoșani care aniversează 50 sau 60 de ani de căsnicie continuă la Primăria Botoșani.

Aproximativ 60 de familii care în acest an au ajuns la această performanță au fost felicitate și premiate, luni, în cadrul unei ceremonii condusă de primarul Cătălin Flutur.

Cuplurile au primit câte o diplomă, dar și bani, 500 de lei pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie și câte 1.000 de lei pentru cei cu 60 de ani de căsnicie.

Ca de fiecare dată când au loc astfel de ceremonii, primarul Cătălin Flutur are un cuvânt de mulțumire pentru tot ceea ce cetățenii orașului au făcut de-a lungul timpului pentru dezvoltarea acestuia. De asemenea, edilul le-a mulțumit vârstnicilor că își achită conștiincios dările către bugetul local. 

"Acest gen de manifestare este o manifestare de suflet pentru noi cei de la primărie, și pentru mine în special. Este unul din momentele frumoase din activitățile care se desfășoară la Primăria Botoșani pe lângă tot noianul de probleme și evenimente pe care le avem noi și întotdeauna fac cu mare dragoste această ceremonie. În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor celor de față, să vă mulțumesc dumbeavoastră pentru tot ceea ce ați făcut în decursul vieții pentru Municipiul Botoșani. Dacă municipiul arată așa cum arată astăzi, dacă s-a dezvoltat în timp s-a dezvoltat și cu munca dumneavoastră și cu activitatea și responsabilitatea dumneavoastră. Am spus-o de fiecare dată și o voi repeta ori de câte ori ne vom întâlni într-un astfel de candu, dumneavoastră sunteți cei care indiferent de greutăți, indiferent de nivelul pensiilor care sunt mici, indiferent de problemele pe care le aveți, întotdeauna ați fost primii care ați răspuns prezent la chemarea noastră. Sunteți din punctul meu de vedere, și este verificat lucrurl acesta, sunteți primii care vă achitați obligațiile față de munciplaitate din puținul dumneavoastră. Nu o să îi înțeleg niciodată pe cei care au mult mai mult, care au posibilități, dar care uită. Nu putem decât să vă spunem că vă respectăm și ținem foarte mult la dumneavoastră", a spus primarul Cătălin Flutur.

Edilul i-a asigurat pe pensionari că ușa sa, dar și a Consiliului Local, le este mereu deschisă.  








 

 

 

Spune-ne opinia ta