Cupluri de diamant, premiate de primarul Ovidiu Portariuc. Ce i-a cerut un botoşănean edilului! FOTO

Cupluri de diamant, premiate de primarul Ovidiu Portariuc. Ce i-a cerut un botoşănean edilului! FOTO
20 de cupluri din municipiul Botoşani, care anul acesta împlinesc 60 de ani de căsătorie, aniversând nunta de diamant, au fost premiate, joi, în cadrul unei ceremonii, de primarul Ovidiu Portariuc.

Botoşănenii care au reuşit să convieţuiasă mai bine de jumătate de secol au primit câte o diplomă, flori şi un premiu financiar în cuantum de 1.000 de lei.

Edilul şef al urbei le-a mulţumit acestora pentru tot ceea ce au făcut de-a lungul timpului şi contribuţa pe care au adus-o la dezvoltarea oraşului.
 
Vreau să vă mulţumesc că aţi răspuns invitaţiei noastre de a sărbători aceste momente de bucurie pentru dvs., dar şi pentru noi. Vreau să vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut în decursul vieţii dvs., pentru oraşul nostru, pentru eforturile şi sacrificiile făcute de-a lungul timpului pentru ca acest oraş să arate aşa cum arată astăzi. Nu în ultimul rând vreau să vă mulţumesc pentru exemplul pe care îl daţi generaţiilor mai tinere care poate văzând şi urmărind exemplul dvs. vor învăţa ce înseamnă răbdarea, comunicarea, sacrificiul, dragostea şi vor lua acest exemplu şi peste ani şi ani vor fi şi ei în locul dvs. Vă urez multă sănătate, mulţi ani pentru dvs. şi familiile dvs.", a fost mesajul primarului Ovidiu Portariuc.
 
Unul dintre cetăţenii premiaţi i-a adresat o solicitare primarului.
 
“De mai bine de 60 de ani plătim impozite. Nu aţi putea ca pentru famiilile care au peste 60 de ani de căsătorie să le scutiţi pentru impozitele pentru pământ şi casă? Faceţi o propunere pentru Consiliul Local, pentru 150 de familii nu cred că pierde municipiul foarte mult", a fost propunerea botoşăneanului.

Primarul i-a spus că o va analiza şi va veni cu un proiect de hotărâre în Consiliul Local, dar a transmis că nu depinde de el luarea unei astfe de măsuri, cei care decid fiind consilierii muncipali.

Tot joi, vor fi premiate şi 33 de cupluri care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsnicie. Acestea vor primi câte 500 de lei.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
331

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
484

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
931

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...