Cristi, unul dintre tinerii decedați în accidentul de dimineață, era căsătorit de două zile

Cristi, unul dintre tinerii decedați în accidentul de dimineață, era căsătorit de două zile

Cei doi tineri care au murit în accidentul de luni dimineață erau vecini și prieteni din copilărie. Unul dintre ei, Cristi, avusese nunta cu două zile în urmă, scrie observatornews.ro.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 04:30, pe raza localității Miorcani, când șoferul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Cristian, împreună cu pasagerul din dreapta spate, au rămas încarcerați în autovehicul, fiind scoși de către pompierii botoșăneni. Din nefericire, pentru cei doi tineri, în vârstă de 28 și 26 de ani, cadrele medicale nu au mai putut face nimic.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0, 57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpa și conducere sub influența alcoolului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Observatornews.ro arată că tragedia vine la abia o săptămână după ce, săptămâna trecută, alți trei tineri și-au pierdut viața într-un cumplit accident de mașină. Evenimentul s-a petrecut la Ripiceni, în noaptea de 17 spre 18 octombrie.

Trei băieți de 22, 24 și 28 de ani, au murit pe loc după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe un câmp. Cel de-al patrulea pasager, de 24 de ani, a fost transportat la spital cu fractură de antebraț.






(Sursa foto: observatornews.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
690

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1064

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
466

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...