Clipe de panică pentru un copil de un an, după ce a rămas blocat în mașină într-o parcare din Botoșani!

Mama acestuia nu a mai putut debloca ușile deoarece și cheile erau în mașină, motiv pentru care a cerut ajutor.

Clipe de panică pentru un copil de un an, după ce a rămas blocat în mașină într-o parcare din Botoșani!

Un băiețel și-a speriat, miercuri, părinții după ce a rămas blocat în mașină, într-o parcare din municipiul Dorohoi.

Micuțul, în vârstă de un an, a fost lăsat pentru scurt timp singur în autoturism, moment în care sistemul de blocare a ușilor s-a activat. Mama acestuia nu a mai putut debloca ușile deoarece și cheile erau în mașină, motiv pentru care a cerut ajutor.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului. Aceștia au fost nevoiți să spargă un geam pentru a deschide una dintre ușile mașinii. Copilul era speriat și a fost preluat de un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță pentru evaluarea stării de sănătate.

Informare ISU

Fiți prudenți! Nu lăsați copilul singur în mașină nici măcar o clipă!

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
54

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
83

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
78

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...