Accident în județul Botoșani: O mașină s-a izbit într-un contor de distribuție a gazelor! (foto)

Pompierii ajunși la fața locului au asigurat perimetrul și au evacuat șase persoane care locuiau în casele din zona respectivă. Și circulația pe stradă a fost oprită până când o echipă de muncitori a furnizorului de utilități a sistat alimentarea cu gaz.

Accident în județul Botoșani: O mașină s-a izbit într-un contor de distribuție a gazelor! (foto)

Pompierii dorohoieni au fost solicitați să intervină, în urmă cu puțin timp, în localitatea Broscăuți, acolo unde un autoturism a părăsit partea carosabilă și a avariat un contor de distribuție a gazelor naturale.

La caz a ajuns, în cel scurt timp, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Deoarece se simțea miros puternic de gaz, pompieri au asigurat perimetrul și au evacuat șase persoane care locuiau în casele din zona respectivă.

Cele două persoane care se aflau în autoturism, în momentul producerii evenimentului, nu au avut nevoie de îngrijiri  medicale.

Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
69

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
100

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
92

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...