Casă din municipiul Botoșani, afectată de un incendiu în prag de iarnă!

Casă din municipiul Botoșani, afectată de un incendiu în prag de iarnă!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Necaz într-o familie din municipiul Botoșani. Casa în care aceasta locuia a fost distrusă parțial, marți, într-un incendiu.

Imobilul este situat pe strada Vâlcelei, iar în momentul izbucnirii incendiului acasă era capul familiei. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, s-a întors, dimineață, de la serviciu și a făcut focul în centrala aflată într-o anexă de lângă casă, după care s-a culcat. La scrut timp a observat fum în încăpere și a sunat la 112 să ceară ajutor. 

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, un echipaj de ambulanță, precum și polițiștii.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul, fiind distrusă camera centralei, o anexă, focul afectând și acoperișul casei.

Incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum neizolat termic față de materialel combustible, acesta extinzându-se cu repeziciune și din cauza izolației de la nivelul acoperișului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
16

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34
13

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...

Militarii botoșăneni pe podium la o competiție importantă!

astăzi, 09:03
29

Militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani s-au clasat pe locul I la o importantă competiție.Este vorba despre „Cea mai bună piesă de artilerie te...