Cabinetul privat al medicului de gardă în noaptea morții Alexandrei a fost vandalizat (video)

Cabinetul privat al medicului de gardă în noaptea morții Alexandrei a fost vandalizat (video)

Cabinetul privat al medicului Mariana Pitrop, care a fost de gardă în noaptea în care o tânără mamă a murit la Maternitatea din Botoșani, a fost vandalizat de persoane încă neidentificate. Autorii au spart geamuri, au scris pe fațada imobilului „Nu am aer” și au semnat „Alexandra”.

Pe ușa de acces este afișat un anunț precum că medicul Mariana Pitrop este în concediu. Poliția a demarat o anchetă pentru a trage la răspundere responsabilii.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, iar o parte dintre geamurile imobilului respectiv erau distruse. Totodată, peretele imobilului era scris cu o substanță neagră. A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Alexandra Ivanov a fost spitalizată joia trecută, pe 17 august, după ce a fost adusă cu ambulanța. Ea prezenta o sângerare genitală externă şi dureri abdominale, decedând a doua zi dimineață, după ce medicul de gardă i-a administrat doar o perfuzie.

 

 

Spune-ne opinia ta