Botoșăneancă scoasă cu forța din locuința iubitului ei. A doua zi, suceveanul i-a reclamat pe polițiști că i-au răpit amanta!

Un sucevean s-a enervat că soţia a refuzat să doarmă în acelaşi pat cu el şi amanta şi a provocat un adevărat scandal. Pentru că oamenii legii au intervenit și au scos-o pe femeia din Botoșani din locuință, bărbatul a făcut plângere, pe motiv că polițiștii i-au răpit amanta, despre care susținea că este o verișoară.  

Botoșăneancă scoasă cu forța din locuința iubitului ei. A doua zi, suceveanul i-a reclamat pe polițiști că i-au răpit amanta!

Un bărbat de 50 de ani din comuna Siminicea, județul Suceava, s-a ales cu un dosar penal şi a fost internat în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava, după ce s-a îmbătat şi a provocat un adevărat scandal la locuinţa sa.

Potrivit Monitorul de Suceava, poliţiştii veniţi să aplaneze conflictul au fost acuzaţi de bărbat că i-au răpit prietena cu o seară înainte, atunci când, venit acasă cu aceasta, îi propusese soţiei să doarmă toţi trei în acelaşi pat. Cercetările poliţiei au arătat faptul că scandalul din casa lui Nicolae T. a început în seara de Bobotează, când bărbatul a ajuns acasă cu o prietenă şi toate bagajele acesteia, spunându-i soţiei că femeia este verişoara sa.

Soţia bărbatului a bănuit însă că este vorba de o amantă a acestuia şi a refuzat de la început prezenţa acesteia în casa celor doi. Scandalul a luat amploare atunci când soţia acestuia nu a fost de acord ca toţi trei să doarmă în acea noapte în aceeaşi cameră şi în acelaşi pat. Enervat peste măsură, în jurul orei 22.30, bărbatul a sunat la 112 şi le-a spus poliţiştilor că soţia sa provoacă scandal la domiciliu, în scurt timp un echipaj ajungând la locuinţa celor doi. Aici poliţiştii au constatat că Nicolae T. se afla în stare avansată de ebrietate, tocmai el fiind cel care provoca scandal.

În urma discuţiilor purtate cu cei trei, poliţiştii au aflat că cea pe care bărbatul o adusese la locuinţa sa şi pe care a prezentat-o drept verişoara lui era o femeie de 49 de ani din judeţul Botoşani, cu prezenţa căreia soţia bărbatului nu era nicicum de acord. La locuinţa familiei au ajuns în scurt timp şi rudele soţiei, care au convins-o pe pretinsa verişoară să părăsească domiciliul celor doi soţi, lăsând bagajele în locuinţă. Bărbatul a fost amendat contravenţional de poliţişti pentru provocarea întregului scandal şi refuzul de a coopera cu oamenii legii.

A doua zi poliţiştii au fost reclamaţi că i-au răpit bărbatului ”verişoara” şi au fost nevoiţi să-l încătuşeze pe scandalagiu, scrie sursa citată.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...