Botoșănean arestat preventiv după ce și-a violat prietena de pahar!

Un bărbat din județul Botoșani este acuzat de viol, victima fiind o femeie care l-a angajat pentru a-l ajuta la treburile din gospodărie.

Botoșănean arestat preventiv după ce și-a violat prietena de pahar!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Falticeni au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Petru Cozma pentru infractiunile de viol si violare de domiciliu.

Individul, in noaptea de 31 iulie spre 1 august, in jurul orei 03.00, a patruns fara drept in curtea persoanei vatamate M.L. apoi in locuinta sa, unde, prin constrangere a intretinut raporturi sexuale cu aceasta.

Barbatul este originar din judetul Botosani iar femeia l-a primit la munca la ea in gospodarie, in localitatea Dolhasca. Dupa 2 saptamani acesta s-a mutat la niste vecini insa trecerea pe la aceasta si consuma alcool impreuna cu ea.

La un moment dat, pe fondul consumului excesiv de alcool, barbatul si-a violat prietena de pahar folosind forta iar femeia l-a reclamat la Politie.

Luat la intrebari, botosaneanul si-a recunoscut fapta dar a motivat in fata anchetatorilor ca era atat de beat incat nu a mai stiut ce face.

Sursa: InformatiaTa de Suceava

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
19

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
31

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
396

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...