Bărbat ajuns la spital după ce i-a luat foc plapuma cu care se învelise

Un bărbat a ajuns, joi seară, la spital cu mai multe arsuri după ce plapuma cu care se învelise a luat foc. Bărbatul, de 50 de ani, din oraşul Dorohoi a fost internat pentru supraveghere medicală. 

Bărbat ajuns la spital după ce i-a luat foc plapuma cu care se învelise

Incidentul a avut loc după ce acesta a consumat băuturi alcoolice şi a vrut să se pună la somn. Înainte de a adormi şi-a aprins o ţigară, însă nu a mai apucat să o stingă şi a adormit aşa.

Ţigara a aprins plapuma şi de acolo a pornit un mic incendiu. Norocul bărbatului a fost o rudă ce l-a observat şi a lichidat focul solicitând ulterior sprijinul cadrelor medicale. 

„Pacientul era şi într-o avansată stare de ebrietate în momentul în care a ajuns în serviciul nostru. I-au fost toaletate rănile şi a fost internat în cadrul secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a spitalului”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Potrivit cadrelor medicale, victima a suferit arsuri de gradele I şi II pe 20% din suprafaţa corpului, acesta fiind internat. 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
5

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
6

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
41

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...