ACUM: Percheziții desfășurate de polițiștii botoșăneni la persoane cercetate pentru furturi din locuințe

La această oră, poliţiştii din Botoşani efectuează 5 percheziţii la principalii suspecţi în cazurile furturilor din locuinţă comise pe raza judeţului. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 60.000 euro.

ACUM: Percheziții desfășurate de polițiștii botoșăneni la persoane cercetate pentru furturi din locuințe
Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, efectuează 5 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Iaşi, la principalii suspecţi în cazurile furturilor din locuinţă comise pe raza judeţului Botoşani.
 
Reamintim că persoanele în cauză  au fost reţinute de poliţiştii  botoşăneni în data de 23.11. 2017 în urma unei acţiuni desfăşurate cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Române.
 
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 14-23.11.2017, acestea ar fi pătruns prin efracţie şi sustras bunuri din mai multe locuinţe din municipiul Botoşani. 
 
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 60.000 euro.
 
La acţiune participă poliţişti de investigaţii criminale şi luptători SAS din cadrul IPJ Botoşani, cu spijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Iaşi.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
29

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
523

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
369

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...