Au descins în ograda unui botoșănean. Ce au găsit polițiștii în mașina parcată în curte!

Polițiștii botoșăneni au efectuat joi percheziţii la locuinţa unui botoșănean bănuit de contrabandă cu ţigarete. În mașina parcată în curte, oamenii legii au găsit aproape 5.000 de pachete de țigări!

Au descins în ograda unui botoșănean. Ce au găsit polițiștii în mașina parcată în curte!

În cursul zilei de joi, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat o percheziţie la locuinţa unui tânăr de 25 de ani, din comuna Mileanca, judeţul Botoşani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În urma activităţii, într-un autoturism parcat în curtea locuinţei au fost identificate 99.000 de ţigarete (4.950 de pachete), în valoare de aproximativ 49.000 de lei, de provienienţă Duty-Free.

Întreaga cantitate de ţigarete, precum şi autoturismul în care erau depozitate, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, au fost indisponibilizate în vederea confiscării speciale.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
    

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După o noapte petrecută în pădure, bunica Viorica a fost găsită. Ce le-a povestit polițiștilor!

astăzi, 08:54
103

Polițiștii botoșăneni, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, al pompierilor și al jandarmilor, au reușit să o găsească pe femeia de 79 de ani.Peste 70 de polițiști, pompieri, janda...

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58
298

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
54

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...