Tânără ajunsă la spital după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon!

Tânără ajunsă la spital după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon!

O tânără în vârstă de 18 ani, din judeţul Botoşani, a fost la un pas de moarte după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă.

Tânăra, din Dracşani, a făcut joi focul în sobă dar pentru că nu era curăţat coşul de evacuare fumul a intrat în încăpere. Fata ieşise afară şi când a văzut fumul s-a întors repede în casă dar s-a intoxicat cu monoxid de carbon,  iar la scurt timp a căzut inconştientă pe podea, fiind găsită de fratele ei care a alarmat vecinii şi au sunat la 112 după ajutor.

Un echipaj cu medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă a ajuns la locuinţa fetei, aceatsa fiind conectată la o mască cu oxigen.

 „Am reuşit să stabilizăm pacienta pe drum spre spital, fiind predată colegilor de la UPU”, a spus Cristian Simionescu, medic în cadrul SJA Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
48

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
69

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
366

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...