Accidentul din Bacău la care a intervenit pompierul din Botoșani, soldat cu un mort și patru răniți!

În urma evenimentului a fost activat și Planul Roșu de intervenție.

Accidentul din Bacău la care a intervenit pompierul din Botoșani, soldat cu un mort și patru răniți!

   Foto: Bacău.net

Joi seară, în zona localității Hârlești, din județul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocar și un autoturism.

La fața locului au fost alocate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și cinci ambulanțe SMURD. De asemenea, în sprijinul echipajelor operative au fost trimise și 5 ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță din Bacău, scrie bacău.net.

Având în vedere gravitatea evenimentului rutier au fost trimise în sprijin de la ISU Neamț o ambulanță SMURD, o unitate de terapie intensivă mobilă și o autospecială pentru transport victime multiple.

Potrivit sursei citate, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, șofer al autoturismului, a decedat, iar alte patru persoane au fost grav rănite, fiind transportate la spital.

Autocarul în care se aflau mai multe persoane era înmatriculat în Turcia. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp în afara părții carosabile.

La acest accident a intervenit și un pompier din Botoșani, care se întorcea de la o misiune din Constanța. Plutonier adjutant Ovidiu Jitaru a fost omul potrivit la locul potrivit.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modificări în Codul Rutier : Sancțiuni pe baza imaginilor de pe camerele de monitorizare a traficului !

astăzi, 19:02
61

Practic, Poliția Română va putea folosi camerele video amplasate de către administratorii drumurilor pentru a constata o serie întreagă de contravenții la legislația rutieră legate ...

Accident la Flămânzi, trei mașini avariate!

astăzi, 16:49
905

La caz au ajuns pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD,  dar și un echip...

Aproape de noi: Captură impresionantă de droguri descoperită de polițiști la locuința unui bărbat din Suceava! (foto)

astăzi, 15:08
318

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în perioada martie - iunie 2024 acesta ar fi deținut și comercializat diferite cantități de droguri de risc (canabis) către consumatori, inc...