Tatăl care și-a omorât din greșeală copilul cu mașina era aproape de comă alcoolică!

Copilul de aproximativ doi ani a decedat în drum spre spital.

Tatăl care și-a omorât din greșeală copilul cu mașina era aproape de comă alcoolică!

   Foto: Arhivă Știri.Botoșani.Ro

Joi, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au fost sesizați cu privire la faptul că un minor de aproximativ 2 ani, a decedat ca urmare a unui accident petrecut în curtea locuinței. 

Din primele verificări, a rezultat faptul că minorul, în timp ce se deplasa prin curtea locuinței, ar fi fost surprins și accidentat de autorismul familiei, la volanul căruia se afla tatăl acestuia, de 32 de ani, care efectua manevra de mers înapoi.

A fost solicitată intervenția unui echipaj medical, care a preluat minorul, însă în drum spre unitatea spitalicească a survenit decesul acestuia.

Copilul a fost transportat la Spitalul din Săveni de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) din Botoșani, dar a fost solicitată și intervenția unui echipaj SMURD. Din nefericire, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul minorului.

Ulterior, tânărul de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a fi recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident la Flămânzi, trei mașini avariate!

astăzi, 16:49
653

La caz au ajuns pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD,  dar și un echip...

Aproape de noi: Captură impresionantă de droguri descoperită de polițiști la locuința unui bărbat din Suceava! (foto)

astăzi, 15:08
266

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în perioada martie - iunie 2024 acesta ar fi deținut și comercializat diferite cantități de droguri de risc (canabis) către consumatori, inc...

Actrița Ileana Stana Ionescu a încetat din viață la vârsta de 87 de ani!

astăzi, 14:35
370

Îndrăgita actriță se afla în spital, potrivit antena3.ro.Vestea morții actriței a fost anunțată de către Alexandra Velniciuc, pe o rețea socială: „Dumnezeu să o ierte ...