Accident soldat cu pagube materiale, produs de un tânăr beat și fără permis

Accident soldat cu pagube materiale, produs de un tânăr beat și fără permis

Duminică, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Mihai Eminescu s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto este posibil să se afle sub influența alcoolului, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a identificat autoturismul indicat de apelant, stabilind și identitatea conducătorului auto, în persoana unui tânăr, de 24 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult decât atât, tânărul de 24 de ani, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
904

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

Luni, 13 Mai 2024
511

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1453

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...