Accident cu poliția pe urme. Șoferul era beat și s-a ales cu amendă și dosar penal

Accident cu poliția pe urme. Șoferul era beat și s-a ales cu amendă și dosar penal

La data de 18 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au efectuat semnal de oprire unui autoturism, care se deplasa pe strada Sfântul Ioan Românul, din municipiul Dorohoi, al cărui conducător auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia, iar la intrarea în comuna George Enescu, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în impact cu un mal de pământ, apoi s-a răsturnat.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din comuna Coțușca, precum și a pasagerilor, 3 tineri cu vârstele cuprinse între 16 și 19 ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotets, valoarea rezultată a fost de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de peste 3.400 de lei pentru neoprire la semnal și pentru depășirea vitezei regulamentare. De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
904

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

Luni, 13 Mai 2024
513

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1454

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...