VIDEO: Dramă pentru o familie cu patru copii în prag de Crăciun. Locuința lor s-a mistuit într-un incendiu

VIDEO: Dramă pentru o familie cu patru copii în prag de Crăciun. Locuința lor s-a mistuit într-un incendiu

O familie cu patru copii din municipiul Botoșani a rămas fără acoperiș deasupra capului, luni, după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, locuința este situată pe strada Popa Șapcă. În momentul izbucnirii incendiului, proprietarul dormea, însă a fost trezit de zgomotul produs de arderea acoperișului și a ieșit în curte. În același timp, un bărbat care trecea prin zonă a observat flăcările și a sunat la 112 după ajutor.

„La fața locului s-au deplasat militari din cadrul Detașamentului Botoșani, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Aceștia au constat că ardea întreaga locuință și două autoturisme, existând pericolul de propagare a flăcărilor la o altă casă și o mașină. Incendiul este localizat. Se intervine pentru stingerea focarelor și înlăturarea efectelor”, a declarat Dorina Lupu.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

„Arderea este întreținută de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate la subsol, parter și etajele I și II (cauciucuri, polistiren)”, a mai transmis reprezentanta IJSU Botoșani.

 

 









 

 

Spune-ne opinia ta