Accident groaznic! Și-a prins mâna într-o tocătoare!

Accident groaznic! Și-a prins mâna într-o tocătoare!

Un bărbat din județul Botoșani a suferit un accident cumplit în timp ce pregătea hrana pentru animale, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din localitatea Joldești, comuna Vorona, a vrut să toace luni furaje pentru animale dar la un moment dat utilajul s-a blocat. Fără a-l opri a băgat mâna stângă în spațiul unde erau furajele, moment în care membrul i-a fost prins de mașină. 

Cu ultimele puteri, bărbatul a fost în stare să sune la 112 și să ceară ajutor. La locuința acestuia a fost direcționat echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de descrcerare.

Pompierii au reușit să îi elibereze bărbatului mâna, acesta fiind transportat de cadrele medicale la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri, fiind diagnostica cu un traumatism prin strivire, cu smulegere a țesutului.

Bărbatul va rămâne internat pe una dintre secțiile Spitalului Mavromati, iar medicii vor decide dacă va avea nevoie și de operație. 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
159

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
169

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
248

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...