A urcat beat la volanul unui tractor cu remorcă, ce au depistat oamenii legii când au verificat actele!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți-Prut au depistat în trafic un cetățean care conducea un ansamblu agricol, deşi bărbatul avea permisul de conducere anulat.

În data de 20 august a.c., în jurul orei 21.50, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut - ITPF Iași, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Mitoc, un ansamblu agricol, format dintr-un tractor și o remorcă, condus de un bărbat, cetățean român, în vârstă de 53 de ani.

Cu ocazia prezentării documentelor pentru control, polițiștii de frontieră au constatat faptul că bărbatul emană halenă alcoolică, astfel au solicitat sprijinul unui echipaj al din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Vlăsinești în vederea testării cu aparatul etilotest. La testare a rezultat o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Deoarece bărbatul nu a putut prezenta un permis de conducere, au fost efectuate verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că dreptul persoanei de a conduce autovehicule este anulat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț de la AJPIS Botoșani: Persoanele cu nevoi speciale vor lua banii începând de mâine!

astăzi, 18:40

Suma totală platită este  de 10.764.955  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav - Bugetul personal c...

Concert de deschidere a Stagiunii 2024-2025 a Filarmonicii botoșănene, la Casa Memorială „George Enescu” din Liveni!

astăzi, 18:00

În programul concertului figurează: - Rapsodia Română nr. 2 în Re major Op. 11 de George Enescu - Concertul pentru clarinet și orchestră nr. 1 de Karl Maria von Weber - ...

Sepsi - FC Botoșani mâine, de la ora 18:00

astăzi, 17:32

Sepsi primește mâine vizita celor de la FC Botoșani în etapa cu numărul 9 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Sepsi! Înaintea partidei de mâine sea...