Un botoșănean fără permis, care conducea o mașină cu numere de Ucraina, s-a luat la întrecere cu polițiștii!

După o urmărire în trafic, mașina condusă de tânărul de 19 ani a fost blocată de autospeciala Poliției, iar botoșăneanul a fost imobilizat.

La data de 20 august 2024, în jurul orei 17.00, un echipaj de poliție rutieră acționa pe D.N 2 H Vicovu de Jos, județul Suceava, în vederea identificării conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

La un moment dat, s-a constatat că dinspre centrul comunei Vicovu de Jos către comuna Gălănești se deplasează autoturismul marca Volkswagen Passat cu numărul de înmatriculare din Ucraina, cu viteza de 87 de km/h pe un sector de drum unde viteza este limitată la 50 de km/h.

Echipajul de poliție rutieră a efectuat semnalul luminos și acustic de oprire, scrie stireasucevei.ro, însă conducătorul auto în cauză nu l-a respectat, continuându-și deplasarea în viteză către comuna Gălănești, pe D.N 2 H.

Oamenii legii au procedat la urmărirea autoturismului pe o distanță de aproximativ 4 km pe D.N 2 H, după care aproximativ 1,5  km pe un D.C Neclasificat, după care conducătorul auto și-a continuat deplasarea în viteză spre o stație de betoane, ulterior fiind blocat cu autospeciala de poliție.

Conducătorul auto, Artiom G. (19 ani), din comuna Dângeni, județul Botoșani, a fost imobilizat. Acesta a prezentat pentru control documentele autoturismului condus și cartea de identitate, iar cu privire la permisul de conducere, a declarat că nu este posesor de permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatele etilometru și drugtest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț de la AJPIS Botoșani: Persoanele cu nevoi speciale vor lua banii începând de mâine!

astăzi, 18:40

Suma totală platită este  de 10.764.955  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav - Bugetul personal c...

Concert de deschidere a Stagiunii 2024-2025 a Filarmonicii botoșănene, la Casa Memorială „George Enescu” din Liveni!

astăzi, 18:00

În programul concertului figurează: - Rapsodia Română nr. 2 în Re major Op. 11 de George Enescu - Concertul pentru clarinet și orchestră nr. 1 de Karl Maria von Weber - ...

Sepsi - FC Botoșani mâine, de la ora 18:00

astăzi, 17:32

Sepsi primește mâine vizita celor de la FC Botoșani în etapa cu numărul 9 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Sepsi! Înaintea partidei de mâine sea...