A chemat poliția după ce nu s-a mai înțeles cu chiriașii!

A fost de bună credință și a închiriat o cameră din locuință, dar în cele din urmă a cerut ajutorul polițiștor după ce nu s-a mai înțeles cu chiriașii.

A chemat poliția după ce nu s-a mai înțeles cu chiriașii!

Este pățania unui bărbat care stă într-un imobil de pe Calea Națională, din municipiul Botoșani. În urmp cu câteva seri acesta a sunat la 112 și a cerut ajutor, după ce s-a luat la ceartă cu chiriașii.

La adresa indicată au ajuns polițiștii și din verificările efectuate s-a constatat că apelantul a închiriat o cameră unor persoane,  G. G. şi C. A., ambii în vârstă de aproximativ 41 de ani, iar din cauza unor discuţii legate de plata chirie s-a declanşat scandalul. 

Oamenii legii au reușit să îi potolească pe scandalagii iar bărbatul care a cerut ajutor a fost îndrumat să se adreseze către Judecătoria Botoşani pentru soluţionarea cauzei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
342

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
366

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
220

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...