Doua masini avariate, in urma unei dapasiri riscante! FOTO
ACCIDENT!

"Graba strica treaba", spune un proverb cunoscut. Cu toate acestea, multi nu tin cont de consecintele la care ar putea duce graba mai ales in trafic. La fel s-a intamplat cu soferul unui VW Golf, care a intrat in depasirea a doua masini, insa s-a izbit in una dintre ele.

Doua masini avariate, in urma unei dapasiri riscante! FOTO

Accidentul a avut loc, luni, pe drumul national Botosani - Dorohoi, la iesire din Leorda spre Braesti, atunci cand soferul autoturismului VW Golf a intrat in depasirea a doua masina care circulau in fata sa.

Cum legislatia rutiera prevede ca dapasirea este interzisa atunci cand este in fata o colana de masini, soferul VW-ului nu a vazut ca soferul primei masini aflate in coloana semnalizase pentru a vira la stanga.

Cele doua masini s-au ciocnit, iar autoturismul VW Golf a ajuns pe un cap de pod. Nu au existat victime, insa la fata locului au ajuns politistii, dar si pompierii botosaneni, pe carosabil fiind scurgeri de carburanti.

Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
432

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Sâmbătă, 11 Mai 2024
156

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
447

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...