7.000 de pachete de țigări și un autoturism, confiscate de poliţiştii de frontieră!

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 66.800 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 19.000 a fost indisponibilizat. 

7.000 de pachete de țigări și un autoturism, confiscate de poliţiştii de frontieră!

Polițiștii de frontieră botoşăneni au depistat și confiscat, în urma unei acțiuni specifice desfășurată în zona de competenţă, aproximativ 7.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 66.800 lei.
 
În data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti şi Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani - I.T.P.F. Iași, acţionând în baza unor informaţii, au organizat o acţiune specifică în zona de competenţă. 

"Colegii noștri au identificat pe un drum forestier, pe direcţia localităţii de frontieră Băbiceni, judeţul Botoşani, un autoturism abandonat, în care au putut fi observate mai multe colete cu ţigări. Imediat, s-au luat măsuri de supraveghere şi cercetare a zonei, iar autoturismul a fost transportat la sediul instituției, unde, în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 6.970 pachete cu ţigări, de proveniență Duty Free", a precizat purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoşani, comisar de poliţie Minodora Răcnea.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 66.800 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 19.000 a fost indisponibilizat. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în aria infracţională.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
44

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
201

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
77

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...