Accident de muncă în vizorul ITM Botoșani!

Accident de muncă în vizorul ITM Botoșani!

Accidentul de muncă în care a fost implicată angajata unei firme de filare fibre textile, din municipiul Botoșani, a intrat în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă. 

Potrivit informațiilor deținute de ITM, sâmbătă, 13 aprilie, în  timp ce se afla la locul de muncă şi efectua o intervenţie la utilajul pe care îl deservea, femeia s-a accidentat la mâna stângă. În urma evenimentului, persoana accidentată a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă  Mavromati  Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate.

"Evenimentul, soldat cu incapacitate temporară de muncă, va fi cercetat de către angajator, iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare  şi avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani", a precizat Mihai Onofraş, inspector şef-adjunct Relaţii de Muncă din cadrul ITM Botoșani.

Femeia în vârstă de 46 de ani a ajuns la Urgențe în stare de șoc hemoragic, fiind diagnosticată cu traumatism la pumn, precum și plagă profundă la nivelul antebrațului. Medicii au intervenit mai întâi pentru a sutura rănile, pacienta fiind apoi interntaă în secția de chirurgie plastică și reparatorie. Investigațiile ulterioare vor stabili dacă a fost afectat tendonul mâinii. 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
312

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
332

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
203

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...