Ţigarete de contrabandă ascunse în aripile unui Passat!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca au descoperit 'igarete de contrabandă, ascunse şi nedeclarate, în aripile din spate ale unui autoturism marca Volkswagen Passat.

 Ţigarete de contrabandă ascunse în aripile unui Passat!

În data de 07 iulie a.c., în jurul orei 17.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român, Marinela C., în vârstă de 39 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România.

În urma efectuării unui control amănunţit asupra autoturismului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunsă şi nedeclarată în aripile din spate ale autoturismului, cantitatea totală de 2.400 ţigarete diverse mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform reglementărilor legale în vigoare, a fost luată măsura indisponibilizării ţigaretelor, în valoare de aproximativ 540 lei, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei şi reţinerea autoturismului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
45

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
38

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
377

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...