Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, marcată de ambasadorii EPAS ai Liceului cu Program Sportiv Botoșani

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, marcată de ambasadorii EPAS ai Liceului cu Program Sportiv Botoșani

   sursa foto: Liceul cu Program Sportiv Botoșani

Pe parcursul săptămânii precedente, ambasadorii EPAS ai Liceului cu Program Sportiv Botoșani au purtat discuții și dezbateri  plecând de la mesajul  rostit de John Fitzgerald Kennedy, preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

La data de 15 martei 1962, John Fitzgerald Kennedy rostea în Congres un mesaj legat de drepturile consumatorilor, susținând existența a patru drepturi fundamentale ale acestora: dreptul la securitate,  la informare, dreptul de a fi ascultat şi de a alege liber produse şi servicii. Acest moment este punctul de referinţă al istoriei formelor organizate de protecţie a consumatorilor.

Activitățile au culminat cu un moment delicios. În cadrul concursului ” Calitate în farfurie, bucurie în pandemie!”, ambasadorii EPAS ai Liceului cu  Program Sportiv Botoșani au jurizat produsele create de elevii Colegiului „Andronic Motrescu” Rădăuți.

Distanțați fizic dar apropiați sufletește, tinerii au demonstrat încă o dată că unde există dorința de a crea, se găsește o cale de a o înfăptui.

„Mulțumim elevilor și profesorilor de la Colegiul „Andronic Motrescu”  Rădăuți pentru că ni s-au alăturat în această inițiativă de a marca ”Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor”, precum și partenerilor educaționali Europa Direct Botoșani , Asociația  Protecția Consumatorului Botoșani”, este mesajul transmis de organizatori.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta