Școala nr. 17 a câștigat competiția națională Euro Quiz, la care s-au înscris peste o mie de echipe

Școala nr. 17 a câștigat competiția națională Euro Quiz, la care s-au înscris peste o mie de echipe

Euro Quiz și-a premiat miercuri câștigătorii. Echipa „Frații Jderi”, coordonată de profesorul Lorin Dascaliuc, de la Școala Gimnazială nr. 17 din Botoşani, marea câștigătoare a celei de-a 11-a ediții.

Echipa botoșăneană a fost premiată în cadru oficial, cu ocazia festivității de premiere a școlilor desemnate câștigătoare la competiția națională Școala Europeană", care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Au existat 1032 de echipe înscrise în concurs, din 42 de județe, 4128 de elevi participanți,198 de echipe au fost finaliste și, dintre acestea, 16 au oferit numărul maxim de răspunsuri corecte, 50. Echipa câștigătoare, a reușit timpul record, 06:08, de răspuns  la cele 50 de întrebări.

„Felicit întreaga echipă și conducerea școlii pentru performanța remarcabilă și sunt mândră că am auzit numele județului nostru rostit de însăși șefa Comisiei Europene, în fața domnului ministru, a conducerii ministerului și a reprezentanților tuturor celorlalte delegații”, a transmis Ada Macovei, inspector școlar general.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
357

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
630

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
181

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...