Școala Gimnazială nr. 12 din Botoșani și-a deschis porțile pentru viitorii preșcolari, însoțiți de părinți și bunici

Școala Gimnazială nr. 12 din Botoșani și-a deschis porțile pentru viitorii preșcolari, însoțiți de părinți și bunici

Sâmbătă, 01.04.2023, Școala Gimnazială Nr. 12 din Botoșani și-a deschis larg porțile și sufletele și i-a primit cu drag pe micii preșcolari, părinți și bunici.

Ziua Porților Deschise s-a dorit a fi o oportunitate pentru micii preșcolari, de a intra în contact cu spațiile de învățare ale școlii, de a observa mai bine dotările instituției și de a cunoaște cadrele didactice ale școlii, dar și câțiva dintre viitorii colegi, care s-au dovedit încântați să-i inițieze pe micii vizitatori în tainele plierii hârtiei, muzicii, dar și dornici să se joace alături de micuți. Copiii, părinții și alte persoane interesate de modul de organizare și desfășurare a activității școlare au vizitat spațiile dedicate activităților claselor pregătitoare și au purtat discuții cu personalul unității de învățământ implicat în această activitate.

După cum ne-a informat conducerea instituției de învățământ, pentru anul şcolar 2023 – 2024 sunt aprobate trei clase pregătitoare –2 învățământ tradițional și o clasă în alternativa STEP BY STEP . Înscrierea copiilor în clasa pregătitoare începe în data de 3 mai 2023 și durează până pe 18 mai 2023 pentru prima etapă, respectiv 6 iunie- 12 iunie 2023 a doua etapă.

Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani își propune să dezvolte un învățământ de calitate, acces la educație pentru toți elevii, performanță pentru fiecare elev, cadre didactice motivate și colaborare permanentă cu comunitatea.

Valorile pe care le promovează Școala Gimnazială Nr. 12 sunt: performanță, profesionalism, excelență, creativitate, inițiativă, responsabilitate, spirit de echipă, dinamism, comunicare, cooperare, toleranță și respect.

„Oferim elevilor o gamă largă și atractivă de activități educativ extrașcolare, multe dintre ele la propunerea lor. Prin aceasta dorim să încurajăm spiritul de inițiativă al elevilor noștri, să le dăm încredere în forțele proprii, să le dezvoltăm gustul estetic, să le susținem ideile și chiar să se descopere pe ei înșiși”, a declarat Ana-Maria Atodirese, directoarea Școlii Gimnaziale nr. 12 din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Consultații și ecografii gratuite pentru botoșăneni. Vezi când și unde vor avea loc

Vineri, 2 Iunie 2023
1647

Botoșănenii care nu își permit o consultație la un medic specialist pot beneficia de o ecografie sau o consultație gratuită, efectuată de medici veniți din Târgu Mureș, Iași și ...

Adolescent prins de jandarmi cu un cuțit asupra sa la spectacolul de Ziua Copilului din Dorohoi

Vineri, 2 Iunie 2023
358

Joi seară, jandarmii care au asigurat ordinea și siguranța publică la manifestările cultural-artistice organizate în municipiul Dorohoi, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a C...

Zeci de mașini trase pe dreapta în doar câteva ore. Doi șoferi au fost prinși beți la volan

Vineri, 2 Iunie 2023
234

La data de 1 iunie 2023, în intervalul orar 07:00 - 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreună cu cei ai Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru preven...