Școala Gimnazială nr. 12 din Botoșani și-a deschis porțile pentru viitorii preșcolari, însoțiți de părinți și bunici

Școala Gimnazială nr. 12 din Botoșani și-a deschis porțile pentru viitorii preșcolari, însoțiți de părinți și bunici

Sâmbătă, 01.04.2023, Școala Gimnazială Nr. 12 din Botoșani și-a deschis larg porțile și sufletele și i-a primit cu drag pe micii preșcolari, părinți și bunici.

Ziua Porților Deschise s-a dorit a fi o oportunitate pentru micii preșcolari, de a intra în contact cu spațiile de învățare ale școlii, de a observa mai bine dotările instituției și de a cunoaște cadrele didactice ale școlii, dar și câțiva dintre viitorii colegi, care s-au dovedit încântați să-i inițieze pe micii vizitatori în tainele plierii hârtiei, muzicii, dar și dornici să se joace alături de micuți. Copiii, părinții și alte persoane interesate de modul de organizare și desfășurare a activității școlare au vizitat spațiile dedicate activităților claselor pregătitoare și au purtat discuții cu personalul unității de învățământ implicat în această activitate.

După cum ne-a informat conducerea instituției de învățământ, pentru anul şcolar 2023 – 2024 sunt aprobate trei clase pregătitoare –2 învățământ tradițional și o clasă în alternativa STEP BY STEP . Înscrierea copiilor în clasa pregătitoare începe în data de 3 mai 2023 și durează până pe 18 mai 2023 pentru prima etapă, respectiv 6 iunie- 12 iunie 2023 a doua etapă.

Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani își propune să dezvolte un învățământ de calitate, acces la educație pentru toți elevii, performanță pentru fiecare elev, cadre didactice motivate și colaborare permanentă cu comunitatea.

Valorile pe care le promovează Școala Gimnazială Nr. 12 sunt: performanță, profesionalism, excelență, creativitate, inițiativă, responsabilitate, spirit de echipă, dinamism, comunicare, cooperare, toleranță și respect.

„Oferim elevilor o gamă largă și atractivă de activități educativ extrașcolare, multe dintre ele la propunerea lor. Prin aceasta dorim să încurajăm spiritul de inițiativă al elevilor noștri, să le dăm încredere în forțele proprii, să le dezvoltăm gustul estetic, să le susținem ideile și chiar să se descopere pe ei înșiși”, a declarat Ana-Maria Atodirese, directoarea Școlii Gimnaziale nr. 12 din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
801

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1309

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
523

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...