Școala Gimnazială nr. 12 din Botoșani și-a deschis porțile pentru viitorii preșcolari, însoțiți de părinți și bunici

Școala Gimnazială nr. 12 din Botoșani și-a deschis porțile pentru viitorii preșcolari, însoțiți de părinți și bunici

Sâmbătă, 01.04.2023, Școala Gimnazială Nr. 12 din Botoșani și-a deschis larg porțile și sufletele și i-a primit cu drag pe micii preșcolari, părinți și bunici.

Ziua Porților Deschise s-a dorit a fi o oportunitate pentru micii preșcolari, de a intra în contact cu spațiile de învățare ale școlii, de a observa mai bine dotările instituției și de a cunoaște cadrele didactice ale școlii, dar și câțiva dintre viitorii colegi, care s-au dovedit încântați să-i inițieze pe micii vizitatori în tainele plierii hârtiei, muzicii, dar și dornici să se joace alături de micuți. Copiii, părinții și alte persoane interesate de modul de organizare și desfășurare a activității școlare au vizitat spațiile dedicate activităților claselor pregătitoare și au purtat discuții cu personalul unității de învățământ implicat în această activitate.

După cum ne-a informat conducerea instituției de învățământ, pentru anul şcolar 2023 – 2024 sunt aprobate trei clase pregătitoare –2 învățământ tradițional și o clasă în alternativa STEP BY STEP . Înscrierea copiilor în clasa pregătitoare începe în data de 3 mai 2023 și durează până pe 18 mai 2023 pentru prima etapă, respectiv 6 iunie- 12 iunie 2023 a doua etapă.

Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani își propune să dezvolte un învățământ de calitate, acces la educație pentru toți elevii, performanță pentru fiecare elev, cadre didactice motivate și colaborare permanentă cu comunitatea.

Valorile pe care le promovează Școala Gimnazială Nr. 12 sunt: performanță, profesionalism, excelență, creativitate, inițiativă, responsabilitate, spirit de echipă, dinamism, comunicare, cooperare, toleranță și respect.

„Oferim elevilor o gamă largă și atractivă de activități educativ extrașcolare, multe dintre ele la propunerea lor. Prin aceasta dorim să încurajăm spiritul de inițiativă al elevilor noștri, să le dăm încredere în forțele proprii, să le dezvoltăm gustul estetic, să le susținem ideile și chiar să se descopere pe ei înșiși”, a declarat Ana-Maria Atodirese, directoarea Școlii Gimnaziale nr. 12 din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Replici dure între prefectul Sorin Cornilă și Doina Federovici pe tema Nova Apaserv. „Ați venit după doi ani jumătate în al doilea CJSU”/„Dumneavoastră m-ați dat afară” (video)

Vineri, 19 Iulie 2024
2573

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani și Doina Federovici, președintele în funcție al Consiliului Județean (CJ) Botoșani, și-au aruncat cuvinte și acuze grele.Pierderi de ap...

Prefectul de Botoșani intenționează să declare stare de alertă din cauza companiei de apă! „Nu vă acuz de nimic...” (foto, video)

Vineri, 19 Iulie 2024
2088

De la începutul lunii iunie, mii de locuitori ai județului Botoșani s-au luptat cu o criză acută a lipsei apei. Pe lângă faptul că fântânile din cele mai multe zone au se...

Contract semnat pentru primele autobuze electrice în Botoșani și Zona Metropolitană! (foto, video)

Joi, 18 Iulie 2024
1243

Joi, 18 iulie, la sediul Primăriei municipiului Botoșani a fost semnat contractul pentru achiziționarea unui număr de 30 de autobuze electrice cu finanțare prin Programul Național de Redresare ...