Activități de cunoaștere derulate de elevii din cinci țări partenere într-un proiect Erasmus (fotogalerie)

Activități de cunoaștere derulate de elevii din cinci țări partenere într-un proiect Erasmus (fotogalerie)

A cincea mobilitate a proiectului „WE ARE BETTER WITH STEAM” cu nr. de înregistrare: 2020-1-RO01-KA229-080262_1, din cadrul programului Erasmus+ KA229 , a avut loc în Lagos, Portugalia în perioada 27-31 martie, 2023.

La această mobilitate au participat elevi din cinci țări partenere: Bulgaria, Italia, Macedonia de Nord, Portugalia și România. Elevii din fiecare țară parteneră au fost implicați în activități STEAM în care au avut ocazia să îndeplinească obiectivele specifice ale Programului Erasmus +.

Pe parcursul celor cinci zile ale mobilității, elevii au participat la activității de cunoaștere și prezentare a țărilor și a culturii lor în Canva, Stencil artwork, au pregătit dulciuri tradițional portugheze, activități sportive, precum și activități de codare a roboților într-un centru STEAM din Lagos. Activitățile au fost alternate cu activități recreative și cu vizitarea unor obiective turistice care au consolidat activitățile realizate. Participare la aceste activități le-a oferit tuturor participanților la mobilitate, oprtunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare în limba engleză și a competențelor de utilizare a instrumentelor IT.

Toți participanții la mobilitate au fost implicați activ pe tot parcursul ei și au concluzionat faptul că tema stabilită în proiect a fost îndeplinită cu succes.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Meteorologii anunță o nouă schimbare a vremii în România!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
1043

Un nor de praf saharian traversează România. Timp de două zile, particulele de praf roșiatic se vor depune în vest, sud-vest si centru, mai ales când plouă.Specialiștii Admi...

Târg apicol cu producători din țară și de peste Prut, organizat la Cucorăni (foto, video)

Sâmbătă, 2 Martie 2024
1684

În acest weekend, parcarea Popasului Cucorăni găzduiește cea de-a V-a ediție a unui Târg Apicol, organizat de un producător din Botoșani.Zeci de producători de miere din mai mul...

Materiale de la Guvern pentru sute de copii instituționalizați din Botoșani, ministrul Familiei prezent la Centrul Prietenia (foto, video)

Vineri, 1 Martie 2024
610

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a ajuns vineri după-amiază la Botoșani. Vizita ministrului este ocazionată de aducerea unor materiale disponibilizate ...