Activități de cunoaștere derulate de elevii din cinci țări partenere într-un proiect Erasmus (fotogalerie)

Activități de cunoaștere derulate de elevii din cinci țări partenere într-un proiect Erasmus (fotogalerie)

A cincea mobilitate a proiectului „WE ARE BETTER WITH STEAM” cu nr. de înregistrare: 2020-1-RO01-KA229-080262_1, din cadrul programului Erasmus+ KA229 , a avut loc în Lagos, Portugalia în perioada 27-31 martie, 2023.

La această mobilitate au participat elevi din cinci țări partenere: Bulgaria, Italia, Macedonia de Nord, Portugalia și România. Elevii din fiecare țară parteneră au fost implicați în activități STEAM în care au avut ocazia să îndeplinească obiectivele specifice ale Programului Erasmus +.

Pe parcursul celor cinci zile ale mobilității, elevii au participat la activității de cunoaștere și prezentare a țărilor și a culturii lor în Canva, Stencil artwork, au pregătit dulciuri tradițional portugheze, activități sportive, precum și activități de codare a roboților într-un centru STEAM din Lagos. Activitățile au fost alternate cu activități recreative și cu vizitarea unor obiective turistice care au consolidat activitățile realizate. Participare la aceste activități le-a oferit tuturor participanților la mobilitate, oprtunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare în limba engleză și a competențelor de utilizare a instrumentelor IT.

Toți participanții la mobilitate au fost implicați activ pe tot parcursul ei și au concluzionat faptul că tema stabilită în proiect a fost îndeplinită cu succes.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
905

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9053

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1297

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...