Provocare din partea șefului IȘJ pentru directorii de școli și licee. „Cancelaria ideală”, un concurs cu premii

Provocare din partea șefului IȘJ pentru directorii de școli și licee. „Cancelaria ideală”, un concurs cu premii

Șeful Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, a lansat o provocare în rândul directorilor de școli și licee, din județul Botoșani, pentru realizarea unei „cancelarii ideale”.

Ideea i-a venit după ce a vizitat, în scop profesional, Liceul cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani, unde a văzut una dintre cancelariile moderne ale sistemului educațional botoșănean.

Acolo am văzut una dintre cancelariile moderne din sistemul educațional botoșănean. Locul destinat exclusiv cadrelor didactice care au nevoie de momente de refacere, de socializare în timpul anului școlar, de momente în care să studieze, sau orice activitate specifică mediului didactic. Lansez astfel provocarea către directorii unităților de învățământ de a oferi cea mai primitoare cancelarie pentru colectivul de profesori”, a declarat Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al IȘJ.

Oficialul din educație se gândește și la un concurs cu premii pentru primele trei locuri. Însă, în urma acestei provocări cu toții ar avea de câștigat, pentru că un mediu propice pentru cadrele didactice se reflectă și în rezultatele obținute în procesul educațional.

„Așadar, aștept o reacție din partea tuturor celor care îmbrățișați această idee și care puteți da dovadă de creativitate pentru „cancelaria ideală” de la Botoșani, pe tot parcursul anului 2023”, a adăugat Suruciuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
868

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8623

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1297

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...