Elevii botoșăneni vor susține în ianuarie simularea examenelor naționale

Elevii botoșăneni vor susține în ianuarie simularea examenelor naționale

Elevii din sistemul de învățământ botoșănean vor susține simularea județeană a Examenului de Evaluare Națională și a Examenului de Bacalaureat, la limba și literatura română și matematică, în luna ianuarie 2023.

Elevii de clasa a VIII-a vor susține simularea Evaluării Naționale la limba și literatura română, pe 19 ianuarie, între orele 09:00 – 11:00, iar la matematică, pe 20 ianuarie, între orele 09:00 – 11:00.

Cei care vor finaliza studiile liceale vor susține simularea examenului de Bacalaureat la limba și literatura română, pe 26 ianuarie, între orele 09:00 – 12:00, iar la matematică, pe 27 ianuarie, între orele 09:00 – 12:00.

Subiectele vor fi elaborate în cadrul unor comisii de specialitate constituite la nivelul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

Informațiile privind programele conform cărora se va desfășura simularea județeană pot accesate pe site-ul IȘJ Botoșani, la adresa:         

https://isjbotosani.ro/elevi-si-parinti/examene-nationale/evaluarea-nationala/anunt-simulare-judeteana-examene-nationale-2023.html

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
870

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8679

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1297

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...